Sayfalar

Sayfalar

22 Şubat 2013

Modern Villa Arqco


Modern Villa Arqco Pasifik Okyanusu kıyısında muhteşem villa.



Google Çevirisi :


   Modern villa Arqco Pasifik Okyanusu önünde, Lima, seçkin bir beach 120 Km Güney bir apartman bulunur.
Şantiye oldukça karmaşık biriydi:, uzun, dar ve eğimli, ama büyük bir okyanus manzarası avantajı ile. Bir asgari kazı azaltarak, bina kurmaya karar verdi hangi üç nispeten tanımlanan mevcut platformlar vardı.


   Modern Villa Arqco deniz kıyısında bir ev sosyal ve eğlence niteliği nedeniyle, bir başlangıç ​​noktası ayırt ve kaçınılmaz bir uzunlamasına dağıtım sahip sorun düşünüyor, özel alanlarda sosyal ayırmak oldu. Sosyal alanı, yatak odası alanı ve havuz: Böylece evin 3 genel mekanlarda ayrılır. Uzun bir koridor küçük bir bölme bahçe yanında sosyal ve yatak odası alanları ayırır. Bu koridor, ön kapı başlar ve bir kat aşağıda, havuz sona eriyor. Sitenin uzun şekli okyanusa bakan, uzunlamasına bir tasarım ile takviye edildi.
Sosyal alanda tüm bu alanlarda mükemmel okyanus manzarası paylaşabilirsiniz böylece, büyük bir alanı, mutfak, yemek odası, oturma odası ve teras yer almaktadır. Modern Villa Arqco cephe bazı gizlilik sağlayarak, beton muhafazaları bir dizi ile çözüldü ama hala görünüm, havalandırma ve her zaman bir öncelik olduğunu doğal aydınlatma, yararlanarak olduğunu böylece evin bu bölümünde, bir kamu merdiven yanındadır.


   Yatak odası alanı uzun bir koridorla birbirine bağlanan 6 odadan oluşmaktadır. Doğal aydınlatma ve havalandırma tüm şekilde koridoru takip dar uzun bir ışıklık ile dahil edildi. Bu pasajda erişim bir oturma odası ile olduğunu, sosyal ve özel alanlar arasında bir geçiş alanı olarak işlev görür.


   Modern Villa Arqco havuz alanında sosyal ve yatak odası alanları aşağıda 2.50mts yer almaktadır. Ortak bir merdiven yanında bulunan bu yana, aynı zamanda bu geniş terasında bir parti halinde, evin diğer odalar gizlilik rahatsız olmaz, böylece kendi giriş olabilir. Yerine bir korkuluk, bu terasa güvenlik ve gizlilik sağlamak için, uzun bir beton ekici görsel bir filtre olarak görev eklendi.


Yıl: 2012

Yer: Lomas del Mar Beach, Lima - Peru

Mimarlar: Daniel Noriega Figari / Luis Noriega Figari

Alan: 306sqm

Türkçe kaynak : www.proje-yardim.com

   Bir önceki yazımız Aol'un Modern Ofis Dizaynı hakkında bilgiler vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder