Sayfalar

Sayfalar

22 Şubat 2013

Yer kazandıran gizli yatak modelleri


   Yer kazandıran gizli yatak modelleri ufak alanlarda ferahlık kazandırıyor!


Google Çevirisi :

   İnsanlar belki de rezil klasik kadar uzanan gizli bir kat-out duvar yatak fikri bir isteksizlik var gibi görünüyor. Yerleşik yer kazandıran gizli yatak modelleri. Bu gün ise, yüksek stil ve yerden tasarruf multifunctionality idealleri odası tasarım fikirleri etrafında BonBon gibi şirketler tarafından tasarlanan inanılmaz yüksek teknolojili yatak vardır. Bu hideaway yatak iyi bazıları yerinden görünmeden bir iç tasarım düzeni ve başkalarının içine karışımı kadar boşluk eklemek o gizli oda gibidir.


   Yer kazandıran gizli yatak modelleri en zeki katlanabilir yatak yeniliklerden biri, depolama entegrasyonu artmıştır - örneğin yukarıda resimlerdeki gibi genişletilmiş yatağının altında tarafından hala yerinde raflı aşağı katlayın olanlar için yolumdan döndürmek raflarında arkasında yer kazandıran gizli yatak modelleri.


   Görüntüler bile dikişleri yakın muayene üzerine bile neredeyse görünmez olduğu gibi, tasarımlar adalet yok. Bazı büyük akıllı ve karmaşık olsa da havalı kat-out hideaway bazı yatak yapısı ve tarzı çok basit tutulur. Serin bir çocuk yatak odası tasarımı için mükemmel bir çözüm - Aksi bir depolama dolap veya raf gibi göründüğünü tek bir hareketle aşağı katlayın büyük tek yataklı çözümler, örneğin vardır.

Türkçe Kaynak ve daha fazla görsel için : www.designcoholic.com


   Bir önceki yazımız Dünyadan değişik otel projeleri hakkında bilgiler vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder