Sayfalar

Sayfalar

22 Şubat 2013

Değişik kamp çadırı Cocoon Tree Tent


   Havada asılı duran bu değişik kamp çadırının adı Cocoon Tree Tent 



Google Çevirisi :

   Biz asılı değişik kamp çadırı Cocoon Tree Tent erdemleri üzerine defalarca övdüler ettik. Değil sadece konut zemin yaratıkların ve çamurdan kurtulmuş, bu çok, çok vahşi hayvanlar ve zombiler ulaşamayacağı sizi uzak tutar. Eğer kamp dostu Tentsile Çadır daha zarif bir şey istiyorsanız, muhtemelen bu muhteşem Koza Ağacı takdir edeceksiniz.

   Çoğu asılı çadır aksine, değişik kamp çadırı Cocoon Tree Tent gerçekten yürüyüşçüler hazırlıksız kamp görevleri için bir gezi alabilir türden bir şey değil. Bunun yerine, size her adımda yardımcı olacak bir tam hizmet kurulum ve bakım ekibi ile tamamlamak, zâviye ve tatil köyleri için pazarlanan ediliyor.

   Değişik kamp çadırı Cocoon Tree Tent Ağacı çapı 9.84 metre ölçülerinde bir küre şeklinde lüks çadır.Gövde su geçirmez tente ve döküm sırasında Çerçeve, bir eğri biçiminde bükülmüş, 24 alüminyum çubuk elde edilir. Monte etmek için, 12 halatlar kullanılarak zemin üzerinde asılı olan - altı süspansiyonu ve yanal kararlılık bir altı.Tüm yapı bir yatakta dört kişi (2 yetişkin, 2 çocuk) sığacak büyüklükte olan, ağırlığı 2 tona kadar destekleyebilir.

   Yerden yüksek bir şekilde asmak şeyler güvenmiyor musunuz?Kulesi altında bir güvenlik ağı ile yüklü olabilir, endişe etmeyin, bu yüzden geceleri uyurgezerlik sırasında yanlışlıkla düşmenize bile ani ölüm düşmek zorunda değilsiniz. Ya fileleri güvenmiyorsanız Ve tüm şey ay lander (böylece sadece zemin üzerinde var bir UFO gibi görünüyor) benzer ayakları ile bir platform üzerinde yakın yere monte edilebilir.



   Değişik kamp çadırı Cocoon Tree Tent akkında detaylı Türkçe bilgi için bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

   Bir önceki yazımız Mantar lambalar hakkında bilgiler vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder