Sayfalar

Sayfalar

6 Eylül 2013

Mobil cihazlarla uyumlu web siteleri



   Günümüzde farklı özelliklere sahip çeşitli ebatlarda, kullanıcının isteğine göre kolayca yeniden düzenlenebilen tablet ve akıllı telefonlar, gerek iş gerekse eğlence amacı ile kullandığımız mobil organizatörlerimiz haline gelmiş durumdalar.
   
   Hemen her ihtiyacımızı karşılayabildiğimiz ve yanımızdan ayırmadığımız mobil cihazlar aslında esnek web sitesi tasarımları ve mobil uygulamalar sayesinde hayat buluyor. Mobil cihazlarla uyumlu web sitelerinin yapımı oldukça meşakatli ve masraflı bir iş olmasına rağmen bu teknolojiye ayak uyduran web siteleri daha fazla ilgi ve ziyaretçi çekiyorlar.

   Dinamik ve her çeşit mobil cihazla uyum sağlayan sitelere örnek olarak gösterebileceğimiz www.dwgindir.com gibi web siteleri büyük emek ve bütçelerle, profesyonel yazılımcılar tarafından hazırlanan siteler oldukları için genellikle kaliteli ve ciddi sitelerdir.

   Bu tip siteler, mobil cihazların özelliklerine, yatay ve dikey konumuna göre sitenin tasarımını ve şeklini ziyaretçinin cihazıyla uyumlu hale getirerek internette sörf yapmanın tadını daha keyifli hale getiriyorlar.

   Bir önceki yazımız Oyunlar ve kazandırdıkları hakkında bilgiler vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder