Sayfalar

Sayfalar

22 Şubat 2013

Aol'un modern ofis dizaynı


   Aol'un modern ofis dizaynı çalışanlar için tasarlanmış harika mekanları sunmaktadır.




Google Çevirisi :

   Biz bir ofis dizaynı düşündüğümüz zaman, masa, sandalye, masa lambaları ve dosyalama kabine görüntüler genellikle akla gelen, ancak oldukça bu gibi bir ofis binası görmedim. Studio O + A, bir San Francisco tabanlı uygulama bir teknoloji şirketi, Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan Aol'un modern ofis dizaynını tasarladı.


   Bu güzel Ofis endüstriyel tavan ve beton zeminler, eksi 1980 iç tasarım, daha endüstriyel bir görünüm esinlenmiştir.
Açık alan çok sinirli ve neredeyse fabrika gibidir bitmemiş malzemelerle dinamiktir. Merkez tamamen tavana katlarda yenilenen edildi; dekora geniş bir değişim ile biten, çok modern, şık açık uzaya, tamamen boş bir beyaz tuval ile başlayan. Parlak renkler ve ev gibi mobilyalar ile modellenmiş Her bölüm, bir rahat, ısınma ortamı için yapar.


   Ayrıca, iyi bir kapalı modern çalışma ortamı olarak, ofis dizaynı tümünde dinlenmek ve almak için bir toplantı alanı olarak kullanılabilir salon oturma. Bu yüksek kaliteli iç mekanlar ve olanaklar ile yeni bir ofis. Bu yeni şirket çapında Studio O + A tasarlanmış yeni Aol'un modern ofis dizaynı lansman yol çevrimiçi kültürü değişimlere uyum sağlama girişimi.


   Taze tasarım normalde her ofis ve kapalı ofisler asılı tavan bırakın, çalışanların ayıracaktı yüksek kabinleri oluşan geçmiş ofis tenezzül, aksine, binanın yapısını ortaya çıkarmaktadır. Yeni AOL ofisleri bilardo masaları ile oyun alanları ile donatılmıştır. Bu yeni dokunuşlar çalışma alanını değiştirin. Bu daha fazla çalışanı olan çevre dostu ekler. Ofis tasarım, modern çalışma alanı, henüz çok rahat. açık iş istasyonları ve paylaşılan ortamlarda uzmanlaşmış A kat planı.


   Çalışan mutfak bar tabureleri ile birlikte, ahşap banklar ve öğle masaları görüntüler. Tavandan sarkan parlak kırmızı lambalar yemek sırasında daha modern bir his oluşturmak. Aol'un modern ofis dizaynına gelince, beton tarafından kapatılır birçok modern ofis dizaynı aksine, çok şeffaf ve ferah bir ortam yaratır cam gizlenen, her ofis. Tasarım herkesin işbirliği gibi büyük rahat bir ortamda birlikte çalışır açık iş istasyonlarına özel ofislerden hakkında büyük değişiklikler getiriyor.



   Aol'un Modern Ofis Dizaynı hakkında Türkçe içerikli bilgi ve daha fazla görsel için www.proje-yardim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

   Bir önceki yazımız Yer kazandıran gizli yatak modelleri hakkında bilgiler vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder